Skip to main content

5 evenimente (online) pentru copii de 1 iunie

Autor: 29 mai 2020mai 30th, 2020Parenting
1 iunie acasa

Dacă anul trecut era plin de evenimente pentru copii, dedicate zilei de 1 iunie, anul acesta, va trebui să ne limităm la o plimbare în parc. Din fericire, e bine că putem face și acest lucru, având în vedere că nu mai suntem în starea de urgență și apar și mai multe măsuri de relaxare. Mai mult, e zi liberă la nivel național. Deci, și părinții pot petrece o zi alături de copii, fără presiunea de a jongla, în plus, și munca de acasă.

Dacă, dintr-un motiv sau altul, nu vă puteți bucura de o ieșire în parc sau natură, am găsit 5 evenimente online dedicate zilei de 1 iunie care ar putea să vă intereseze pe voi sau, mai ales, pe prichindeii voștri.

1uniFEST | Festivalul Petrecerilor de Acasă pentru Copii

Cap de afiș nu puteau fi alții decât cei care au făcut posibil ca 1 iunie să fie sărbătoare națională – Itsy Bitsy. Astfel, între 30 mai – 1 iunie, radioul aduce #1uniFEST în casele tuturor copiilor. Amfitrionii Itsy și Bitsy vor avea alături o mulțime de super eroi și personaje îndrăgite de copii, dar și artiști. Toți vor fi puși pe șotii, glume, joacă, muzică și dans. Puteți vedea întreg programul festivalului aici sau pe pagina evenimentului.

1 Zurli E! – Maraton la Telefon

Pentru fanii Zurli, gașca veselă pregătește un maraton de 12 ore de activități pentru copii, live pe Facebook și Youtube. De 1 iunie, de la 8 dimineața până la 8 seara, personaje îndrăgite vor sta de vorbă la telefon cu cei mici, vor cânta și vor dansa – totul online. Pe lângă spectacole de teatru sau de magie și experimente științifice haioase, copii vor avea parte de invitați surpriză, consursuri cu premii și alte surprize. Întreg programul îl găsiți aici.

1 IUNIE cu „Spectacole de poveste”

Teatrul Ion Creangă va transmite pe pagina sa de Facebook o selecție de spectacole locale și internaționale. Acestea au fost prezentate la București, în perioada 2015-2017, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii (FITC). Micii spectatori, și nu numai, vor putea viziona producții realizate de teatre in Rusia, Italia, Argentina sau Cluj. Evenimentul se desfășoară, online, în perioada 30 mai – 1 iunie.

Ziua Copilului @Odeon

Aflat la a treia ediție, evenimentul Ziua Copilului @Odeon oferă tuturor copiilor, mai mici sau mai mari, trei zile de joc și joacă online. Aceștia vor putea păși alături de actorii Teatrului Odeon într-o lume plină de povești, spectacole de teatru, ghicitori și experimente. Evenimentul se desfășoară între 30 mai și 1 iunie pe paginile de Facebook și de Youtube ale teatrului.

CONIL’s Kids Party de 1 IUNIE

CONIL pregătește, de 1 iunie, 2 ore pline de ateliere, muzică și dans pentru toți prietenii mai mici sau mai mari ai asociației. Între 10:00 și 12:00, prichindeii sunt invitați, alături de părinți, la o joacă online, cu premii și multe suprize. Urmăriți pagina de Facebook Conil și evenimentul dedicat pentru mai multe detalii.

Dacă ați mai prins veste și de alte evenimente drăguțe, le aștept cu drag în comentarii.

Andra Iacob

Om de comunicare, modelat de fervoarea capitalei, socializez intens și scriu așezat. Cu un ochi pe tot ce înseamnă business și industria marcom, navighez hățișurile parenting-ului modern.

Lasă un comentariu