Skip to main content

Evenimente de business de neratat în iunie

Autor: 12 iunie 2020Business
Back to Business Virtual Summit

Aștept cu nerăbdare să particip la evenimente de business și offline, dar stăm cuminți până când acestea se vor putea organiza respectând toate măsurile de siguranță. Din fericire, luna aceasta sunt anunțate deja câteva evenimente online chiar interesante, unul dintre ele fiind poate cea mai mare conferință a anului dedicată industriei de marcom.

Așadar, în ordinea numerelor de pe tricou, luna aceasta avem așa:

12 iunie, ora 17:00 – Why empower women? Key to our future and sustainability

Dedicat profesioniștilor din marketing și publicitate, webminar-ul găzduit de IAA Romania ne-o aduce în fața ecranelor pe Angela Crețu – CEO AVON International. Aceasta va vorbi despre importanța femeilor în poziții cheie pentru un viitor mai sustenabil. Dar și despre cum putem descoperi și folosi abilitățile acestora pentru a face lumea un loc mai bun. Costul participării la webinar este de 35.70 de euro și le puteți cumpăra de aici.

15 iunie, ora 18:00 – Giving a Voice to All Women in the International Economy

Mă bucur să văd mai multe evenimente de business „la feminin”, care susțin importanța femeilor în poziții de management. Webinarul Giving a Voice to All Women in the International Economy este ținut de Elite Business Women. Acesta își propune să dezbată modul în care pot femeile să reprezinte o autoritate în mediul de business. Mai mult, se va discuta și despre importanța recunoașterii femeilor ca voci pertinente în luarea decizilor strategice. Dar și cum va arăta noul context, post COVID-19, pentru femeile din mediul de business. Pentru a participa, trebuie doar să vă încrieți, gratuit, aici.

18 iunie, ora 09:00 – GoMag Selling Day

Dacă aveți magazine online, cu siguranță nu trebuie să lipsiți de la GoMag Selling Day. Pe parcursul unei zile întregi, veți afla de la profesioniști cu experiență cum să vindeți online, cum să atrageți clienți noi sau să îi fidelizezi pe cei existenți. Veți avea parte de 6 sesiuni live, pline de informații și experiențe utile. Puteți afla mai multe detalii despre speakeri și agenda evenimentului, dar și să vă înscrieți pentru a participa pe website-ul GoMag.

18 iunie, ora 19:00 – Fuckup Nights Bucharest // Vol V – Online Edition

Fuckup Nights este o serie de evenimente de business, foarte interesante și inspiraționale, dedicate mediului antreprenorial și care au loc la nivel internațional. La fiecare ediție, se strâng oameni faini care povestesc despre cum au „sfeclit-o” în business. Dar, mai ales, ce au învățat din eșec și cum i-a ajutat mai departe. Ediția aceasta sună chiar bine, avându-i pe sticlă pe Cristian China Birta și Cristian Șimonca aka Blogu lu’ Otrava. Alături de ei vor fi și Judith Kis – Director HR & Logistics, Groupama Asigurari, Ioana Frîncu – expert în tehnologie, antreprenor și COO Creative Tim și Alex Filip – corporatist de la 9 la 17, dublu campion național la raliuri. Biletele costă 69 de lei și le puteți cumpăra aici.

29 iunie – 1 iulie – Back to Business Virtual Summit 2020

Poate unul dintre cele mai importante evenimente de business al anului pentru industria de marcom, Back to Business Virtual Summit 2020 va însemna 3 zile pline de conferințe și workshop-uri. Organizat de Evensys, acesta va aduce în același loc comunitățile de marketing, comunicare, social media și publicitate din România. Scopul este de a găsi împreună soluții care să asigure continuitatea afacerilor și răspunsuri pentru noile așteptări ale consumatorilor. Locurile (virtuale) sunt limitate, așa că vă sfătuiesc călduros să vă înscrieți repede, aici. Dacă lucrați în domeniu, acesta chiar este un eveniment de neratat! Mai mult, sunt tare bucuroasă că Doza de Comunicare este partner media.

Dacă ați văzut evenimente de business interesante pe care eu le-am ratat, dați semn în comentarii și actualizez cu drag articolul.

Andra Iacob

Om de comunicare, modelat de fervoarea capitalei, socializez intens și scriu așezat. Cu un ochi pe tot ce înseamnă business și industria marcom, navighez hățișurile parenting-ului modern.

Lasă un comentariu