Skip to main content

9 evenimente de business de neratat în septembrie

Autor: 7 septembrie 2020Business
Evenimente de business septembrie

Gata și vara aceasta! Când și cum a trecut, n-aș putea spune. Ce e clar este că lumea începe să se întoarcă din concedii, să se dezmorțească și să intre în pâine. Deși, încă nu s-a revenit la normal în ceea ce se privește modul în care se organizează evenimentele de business, faptul că luna septembrie e deja plină de conferințe, e un semn că organizatorii s-au repliat și reinventat. Majoritatea se vor desfășura online, dar sunt și câteva care și-au luat măsurile necesare de siguranță pentru a găzdui întâlnirile și offline.

Dacă v-am făcut curioși, vedeți mai jos ce evenimente de business mi-au atras mie atenția pentru luna septembrie.

Evenimente de business dedicate profesioniștilor în branding și marcom

BIZ BrandRo, 9 septembrie – Un eveniment anual BIZ, BrandRO analizează evoluția brandingului la nivel local și global. De asemenea, prezintă brandurile românești de succes, poveștile din spatele acestora și studii de caz relevante. Conferința este dedicată profesioniștilor în branding și marketing, antreprenorilor și reprezentanților mass-media. Mai multe despre eveniment aici.

Employer Branding Conference, 11 septembrie – Anul acesta, cel mai important eveniment despre brand-ul de angajator din România se va desfășura exclusiv online. Cu siguranță, e de neratat pentru profesioniștii din HR, mai ales că pandemia a adus schimbări majore în comportamentul și modul de lucru al angajaților. Cum s-au adaptat companiile și recrutările într-o astfel de perioadă, veți afla la eveniment. Detalii și aici.

Best Marketing Cluj 2020, 14 septembrie – Acesta este unul dintre acele evenimente de business de la care nu trebuie să lipsiți. Mai ales dacă sunteți profesioniști în marcom din Cluj. BIZ își propune să descifreze noua față a marketingului, să vadă ce s-a schimbat și care este noua paradigmă la care profesioniștii în comunicare trebuie să se adapteze pentru a răspunde cerințelor consumatorilor hiperconectați, născuți în era vitezei. Găsiți detalii despre conferință pe evenimentul de Facebook dedicat.

Brand Minds, 25-27 septembrie – Acest eveniment, cu siguranță, nu mai are nevoie de vreo prezentare. Reunind unele dintre cele mai renumite și mai mari minți în marketing pe o singură scenă, Brand Minds este genul de eveniment care nu trebuie ratat. Deși, anul acesta, va fi găzduit exclusiv online, organizatorii promit aceeași experiență, în 3 zile pline de discuții valoroase și schimburi de idei. Mai multe aici.

Leadershipul feminin – în centrul atenției în septembrie

Forbes Woman Summit 2020, 17 septembrie – Aflat la cea de-a treia ediție, summit-ul este dedicat punerii în valoare a femeilor de succes care au schimbat, în bine, fața mediului de afaceri și a societății românești. Printre puținele mari evenimente de business dedicate femeilor, Forbes reunește unele dintre cele mai reprezentative voci feminine din educație, finanțe, diplomație și ONG-uri pentru a vorbi despre leadership și antreprenoriat.

Conferința Digital Divas, 18 septembrie – Digital Divas este un eveniment unic dedicat creatorilor de conținut online, menit să ofere inspirație, bune practici și povești de succes. Conferința va aduce pe scenă nume interesante din online, recompensând, în același timp, la Digital Divas Awards, pe unii dintre cei mai creativi creatori de conținut din zona de beauty, fashion și lifestyle. Nu uitați să dați attend aici și să vă votați preferații aici.

Lecții de business, antreprenoriat și inovație

Gala Biz 21 ani, 21 septembrie – Biz, prima revistă de business din România, aniversează 21 de ani și se sărbătorește printr-un eveniment online, despre leadership și inovație. Top CEOs vor povesti despre lecțiile crizei și despre leadership pentru provocările viitorului. Mai mult, profesioniști de renume vor vorbi despre business și inovație în noua realitate, în care oamenii și tehnologia schimbă lumea într-un ritm accelerat. Evenimentul de Facebook aici.

Forbes CEE Forum 2020, 23-24 septembrie – Forbes CEE Forum este unul dintre cele mai mari evenimente regionale, organizate în România, și dedicate marilor jucători din business. Lideri internaționali din sfera politică sau financiare vor dezbate cu pot leadership-ul, investițiile, inovația și noile tehnologii oferi oportunități pentru a depăși provocările situației actuale. Informații despre program și speakeri aici.

Fuckup Nights Bucharest // Vol VI, 24 septembrie – De data aceasta, Fuckup Nights Bucharest se mută în offline, la Grădina Urbană. Patru antreprenori cunoscuți vor povesti despre propriile ascensiuni în carieră, cum și-au reconfigurat traseul atunci când au întâmpinat obstacole și ce lecții valoare au învățat pe parcurs. Bilete se pot achiziționa aici.

Dacă aflați despre alte evenimente de business care se întâmplă în septembrie sau această toamnă, vă rog să-mi lăsați-mi un link în comentarii.

Citiți despre Comunicarea în mediul de business – 5 reguli de bun simț aici.

Andra Iacob

Om de comunicare, modelat de fervoarea capitalei, socializez intens și scriu așezat. Cu un ochi pe tot ce înseamnă business și industria marcom, navighez hățișurile parenting-ului modern.

Lasă un comentariu